Αλλαγές & επιστροφές

Λυπούμαστε που το προϊόν δεν ήταν, όπως το αναμένατε! Ωστόσο, η διαδικασία επιστροφής ή αντικατάστασης είναι εύκολη!

Αρχικά, επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας το αίτημά σας στην διεύθυνση: returns@paravanclothes.gr

(Αν εσείς το επιθυμείτε, μπορείτε να κατεβάσετε και συμπληρώσετε το Έντυπο Υπαναχώρησης, το οποίο είτε το στέλνετε ηλεκτρονικά, είτε το εκτυπώνετε και το εσωκλείετε στο πακέτο επιστροφής με το προϊόν. Μπορείτε να βρείτε έντυπο υπαναχώρησης κάνοντας κλικ εδώ.)

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που μας δηλώσατε το αίτημά σας.

Τοποθετήστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και αποστείλετε το πακέτο με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών εσείς επιθυμείτε. Προς διευκόλυνσή σας, κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνεργαζόμενη μας εταιρεία Speedex με χρέωση 4 Ευρώ πληρώνοντας με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του πακέτου, από στο σημείο που εσείς επιθυμείτε (+ 3 Ευρώ χρέωση αντικαταβολής).

Εφόσον δεν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος, τα χρήματα χρέωσης του προϊόντος θα σας επιστραφούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό, που θα μας υποδείξετε, είτε στην κάρτα, που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική πληρωμή.

Σημειώσεις:

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν που αποστέλλετε προς παραλαβή από την Επιχείρησή μας, να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και εκδορές, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες καθώς και να φέρει μαζί όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (απόδειξη, διακριτικά καρτελάκια του προϊόντος).

Για τα μαγιό, διευκρινίζεται ότι για λόγους υγιεινής, θα πρέπει να τα δοκιμάσετε με το αυτοκόλλητο που φέρουν και με αυτό να τα επιστρέψετε, διαφορετικά θα θεωρούνται ως μη αποδεκτά. Τα σκουλαρίκια, για λόγους ασφάλειας της υγείας δεν επιστρέφονται, καθόσον δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί ο τρόπος που τυχόν αυτά δοκιμάστηκαν από εσάς.