Πολιτική αποστολών & πληρωμών

Ευχαριστούμε, που προτιμάτε το Παραβάν για τις αγορές σας!

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex ή ACS. Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής μέσω BoxNow κατόπιν συνεννόησης. Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας ανέρχεται στα 4 Ευρώ.  Ωστόσο, για αγορές άνω των 80 ευρώ, τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Η αποστολή της παραγγελίας δρομολογείται από την επιχείρησή μας και το προϊόν παραδίδεται εντός του χρονικού διαστήματος, που ορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, αναλόγως την διεύθυνση παράδοσης.

Σχετικά με τους όρους πληρωμής, δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες:

Α. Με τραπεζική κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών από την αποστολή του επιβεβαιωτικού μηνύματος λήψης της παραγγελίας:

Τράπεζα: ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR2801408500850002002017945

Δικαιούχος: ΖΑΡΜΠΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα στην ALPHA BANK, επιβαρύνεστε με όλα τα τραπεζικά έξοδα. Μεταφορές χρημάτων από ALPHA BANK σε ALPHA BANK, δεν έχουν τραπεζικά έξοδα. Είναι αναγκαίο να αναγράφετε στο καταθετήριο τόσο το ονοματεπώνυμο σας, όσο και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αναγράφεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει τη λήψη της παραγγελίας από την Επιχείρησή μας. Μπορείτε να στείλετε το καταθετήριο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση orders@paravanclothes.gr

Β. Με αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) γίνεται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με χρέωση 3 Ευρώ.

Γ. Με Paypal

Δ. Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Η χρέωση στην κάρτα γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που υποβάλλονται, πραγματοποιείται μόνον από τη συνεργαζόμενη τράπεζα. Τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών ή των πιστωτικών καρτών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στους υπολογιστές και στις βάσεις δεδομένων της τράπεζας, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.